Alla bilder är klickbara så att du kan se en större bild. Bilderna är mina privata och upphovsrättsskyddade.

11 januari 2010

Så blev det 5 istället!

Valparna käkar och växer men har fått lite sällskap i syskonskaran.
Igår så kom det 2 små chihuahuavalpar som är ungefär lika gamla som Africas valpar på besök för att se om Africa kunde bli fostermor till dom. Dom var födda för tidigt och mamman hade ingen mjölk. Africa var lite misstänksam först men tog emot dom sen. Dom är väldigt små då dom förlorat en del i vikt redan. Africas kull som var så små ser gigantiska ut bredvid dessa 2 små.



Den största av dom 2 satte igång och snutta på Africa men den minsta var i dåligt skick så Sofie har handmatat den (den har fått snutta lite också men orkar inte så länge. Africa har varit såååå duktig och tagit hand om dom med tvättning och gos.

Pratade med Sofie för en stund sen och då hade hon varit vaken heeeela natten för att mata den lilla, men det ser mörkt ut. Nu blir den bara sämre och hon får inte i den någon mat så hon hoppades att den skulle få somna in snart och slippa lida.(hon var sååå ledsen)
Jag är så stolt över henne att hon tog på sig det här och vill hjälpa till. Det blev ju en massa extrajobb för henne och ingen sömn.

Det är så skönt att "vardagen" hittat hit igen efter alla helger, tänk om vädret bara kunde stabilisera sig så att man kan vara ute utan att frysa ihjäl.

Nu lite kaffe!

Tjing/Fnuttisen en stolt mamma! (till alla sina barn)

Photobucket

1 kommentar:

  1. Duktig "mamma" du har... men ändå så sorgligt med den lilla valpen. Jag håller ändå tummarna för att den klarar sig.

    Du vet... hon som inte orkar logga om.

    SvaraRadera

Reklam och Spam undanbedes!